web stats
Skip to main content
Pasta & laks

Pasta & røkt laks

Røkt laks & pasta er to gode venner og når vi blander de sammen med fløte blir retten ekstra smakfull! Her er min oppskrift og håper at den faller i smak. :-)

 

Ingredienser.
1/2 purre
20-25 kapers
250 grs sjampinjonger
Dill (Plante eller tørket)
300 gr med røkt laks, gjerne i skiver
4 dl med fløte
Salt & pepper

Skritt for skritt....
Vi begynner med å hakke purren og kapers kulene.
Sett på en kasserolle på stekeplata, ha oppi 1 ss med smør og stek purren sammen
med kapersen.

Kutt sjampinjongen i skiver og etter noen minutter kan vi steke den sammen med 
resten i kasserollen.

Når alt er stekt kan vi ha i fløten, dillen og litt salt & pepper.
Husk at den røkte laksen inneholder ganske mye salt så vær forsiktig med det.
La det hele småkoke mens vi koker pastaen.

Kutt laksen i strimler og skill bitene fra hverandre så de ikke blir en kule 
i kasserollen etterpå .
Den røkte laksen trenger ikke å koke og derfor tilsetter vi den helt til slutt.
Bland laksen inn og med 1 minutt eller 2 er retten klar.
Ta kasserollen vekk fra varmen. Pastaen skal nå være ferdigkokt.
Vi kan rive litt parmesan ost og en kan servere en god salat sammen med retten!

cook smiley
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *