web stats
Skip to main content
salsa de manzana

Eplesaus

I dag hadde jeg lyst til å lage en enkel eplesaus med all den gode eplesmaken. Perfekt til svinekjøtt. Helt uten fett og mer helsevennlig. Her har vi resultatet. :-)

Ingredienter til 4 - 5 personer.
1 liten løk (150-200 gr)
30 kapers
4 dl med eplejuice
1/3 teskje med ingefær
2 terninger med grønnsaksbuljong
1 eple


Steg for steg....
Hakk løken og kapersen.
Stek begge deler sammen i litt olje på svak varme.
Når løken er gjennomsiktig kan vi tilsette resten av oppskriften.
Eplet må vi rive får vi har det i sausen.
La det hele koke på svak varme i 15 til 20 minutter. 
Bruk stavmikseren til å få en fyldig saus og nå kan vi korrigere
smaken med salt og hvis du ønsker kan du tilsette litt sukker.
Jeg foretrekker at det sure fra eplet kommer frem.
Varm sausen før servering.
eplesaus
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *